03.09.2024, 07:45

Безпілотники атакували військовий аеродром Мігалова у Тверській області: очевидці публікують кадри

Віктор Білий | Всі новини автора

У ніч на 2 вересня безпілотників атакувала військовий аеродром Мігалово у Тверській області, де базується 12-а військово-транспортна авіація.

Про це повідомляють російські пабліки та місцеві жителі, які викладають у мережу кадри роботи протиповітряної оборони (ППО), передає Час Пік.

Місцеві жителі повідомляють, що кілька дронів попрямували до аеродрому, де їх атакувала система ППО. На відеозаписах, розміщених в інтернеті, чути звуки стрілянини з автоматичної зброї та роботи ППО. Офіційних коментарів від місцевої влади поки немає, і точної кількості безпілотників, які брали участь в атаці, невідомо.

Раніше, 1 вересня, безпілотники також атакували Конаківську ДРЕС у Тверській області. Губернатор регіону повідомляв про п'ятьох збитих дронів, проте на відео, опубліковані місцевими жителями, видно, що атака на ГРЕС складалася з трьох "прильотів".

Аеродром Мігалово розташований поблизу однойменного військового містечка і використовується як для військових, так і цивільних потреб. Тут базується ціла ескадрилья транспортних літаків Ан-22.

Читайте також: У Курській області тероборона обстріляла мирних жителів, прийнявши їх за диверсантів

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк