11.09.2024, 08:48

У Бєлгородській області вантажний потяг зійшов з рейок через "незаконне втручання"

Віктор Білий | Всі новини автора

На перегоні Волоконівка - Новий Оскіл у Бєлгородській області Росії відбулося сходження з рейок вантажного поїзда.

Як повідомив губернатор регіону В'ячеслав Гладков у своєму Телеграм-каналі, інцидент стався внаслідок "незаконного втручання" у роботу залізничного транспорту, передає Час Пік.

За даними Гладкова, локомотив та кілька порожніх вагонів зійшли з рейок у Новооскільському районі. Постраждалих немає. Слідчий комітет Росії уточнив, що 11 вагонів опинилися поза рейками на перегоні Новий Оскіл - Волоконівка. Відомство порушило кримінальну справу за статтею про теракт із великим збитком.

"Вчора о 23:17 на перегоні Волоконівка - Новий Оскіл через втручання в роботу залізничного транспорту відбувся сход локомотива та вагонів вантажного поїзда. За попередньою інформацією, постраждалих немає. На місці події працюють правоохоронці", - йдеться у повідомленні регіонального відділення залізниці.

На Південно-Східній залізниці сформовано оперативний штаб для ліквідації наслідків події.

Нагадаємо, що останній подібний інцидент стався у травні минулого року у Брянській області, коли внаслідок підриву вибухового пристрою зійшли з рейок локомотив та вагони вантажного поїзда. Тоді також обійшлось без постраждалих.

Читайте також: У Бєлгородській області сталася пожежа на майданчику для зберігання палива: росіяни заявили про атаку безпілотника

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк