11.10.2024, 08:28

Рептилії у будинках та на дорогах: ураган "Мілтон" розкидав алігаторів по всій Флориді - відео

аллигатор

Увечері 9 жовтня на штат Флорида обрушився ураган "Мілтон", який завдав серйозних збитків місцевому населенню. Крім "традиційних" наслідків, люди зіткнулися і з дечим несподіваним.

Ураган "Мілтон" приніс із собою торнадо з поривами вітру до 70 м/с та потужні зливи з паводками, але ці явища звичні для такого природного явища, передає Час Пік.

Після того, як ураган стих і люди почали перевіряти свої затоплені та пошкоджені будинки, виявилося, що є й інший не менш небезпечний, але й не зовсім звичний наслідок - алігатори.

Як зазначають у мережі, алігаторів рознесло ураганом по всьому узбережжю. Злякані рептилії, мабуть, намагаючись знайти хоч якийсь притулок від стихії, опинилися у будинках місцевих мешканців. Зокрема, в мережі з'явилося відео, на якому сімейна пара виявила великого алігатора прямо у своїй вітальні. Видворити "гостя" назад у дику природу допомогли рятувальники.

Ще одному жителю Форт Майєра алігатор мало не прокусив шини. Ймовірно, тварина опинилася в незвичних для себе умовах і почала виявляти агресію від стресу, завданого ураганом.

Читайте також: "Гроза над Діснеєм": як ураган "Мілтон" спустошив світ магії - фото, відео

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк