29.07.2020, 07:31

"Укрпошта" закупила пістолети і бронежилети для своїх співробітників

Национальный почтовый оператор "Укрпочта"

Національний поштовий оператор "Укрпошта" закупила більше 400 пістолетів, які будуть видані супроводжуючим водіям. Закупівля зброї проведена для 6 областей, де планується більше 500 маршрутів пересувних відділень.

"Укрпошта" закупила пістолети для проекту пересувних відділень. Зброю планують видати супроводжуючим водіям. Про це повідомили у відповіді на запит УНН в акціонерному товаристві компанії, передає Час Пік.

"Укрпошта має арсенал зброї для забезпечення захисту матеріальних цінностей (грошових коштів, пенсій). У 2017 році відбулася закупівля для його поновлення. А зараз Укрпошта провела закупівлю для проекту пересувних відділень в 6 областях, де буде 500 маршрутів.

Тендер на закупівлю пістолетів проведено через систему електронних закупівель Prozorro і Укрпошта зараз очікує його поставку. Пістолетами будуть користуватися водії-супроводжуючі, які будуть працювати на 500 маршрутах і на яких буде покладено обов'язок щодо захисту матеріальних та грошових цінностей", - йдеться у відповіді на запит.

Згідно з інформацією, розміщеною на офіційному порталі оприлюднення інформації про державні закупівлі України ]]>Prozorro]]>, "Укрпошта" закупила 411 пістолетів "Форт-17" у підприємства МВДУкраіни.

"Переможець - казенне науково-виробниче об'єднання "Форт" МВС України. Пропозиція - 3189 771,00 грн з ПДВ", - повідомляється в системі торгів.

Зброя повинна бути поставлена в максимальний термін - до 31 грудня 2020 року.

"Видати пістолети співробітникам можна буде тільки після виконання певних дій. Зокрема, щоб працівники отримали дозвіл на зброю, потрібно пройти медичне і психіатричне обстеження, отримати допуск у дільничного, пройти навчання по користуванню зброєю та здати іспит", - відзначили в керівництві "Укрпошти".

У компанії відзначили, що через систему електронних закупівель Prozorro ще планується закупівля 500 бронежилетів для співробітників.

"Працівники, що забезпечують захист матеріальних цінностей, забезпечені бронежилетами. А зараз компанія провела тендер через Prozorro на закупівлю 500 бронежилетів, які також були придбані для проекту пересувних відділень в 6 областях. При подальшому масштабування проекту пересувних відділень, відповідно буде плануватися ще закупівля бронежилетів".

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>

Теги новин: