30.07.2020, 08:49

Літній відпочинок 2020: У яких країнах та на яких умовах можуть відпочити українці

В каких странах и на каких условиях могут отдохнуть украинцы

Незважаючи на пандемію коронавируса COVID-19 українці зможуть цього літа відпочити на зарубіжних курортах. Залежно від епідеміологічної ситуації країни змінюють умови в'їзду.

На сьогодні, українці можуть відпочити на шести закордонних курортах. Однак, у зв'язку з пандемією коронавирусної хвороби COVID-19 діють особливі умови в'їзду в ці країни. Про це написав міністр інфраструктури Владислав Криклій на своїй сторінці в Facebook, повідомляє Час Пік.

Українці можуть полетіти на відпочинок до Туреччини, Єгипту, Хорватії, Чорногорії, Албанії та Болгарії.

"Дані щодо в`їзду змінюються кожного дня в залежності від епідеміологічної ситуації в країнах. Тому перед поїздкою обов`язково перевіряйте інформацію", - попередив Владислав Криклій.

Він повідомив, що станом на сьогодні Туреччина та Єгипет дозволяє в'їзд і повернення без обмежень. По прибуттю в Україну з Чорногорії та Албанії доведеться пройти 14-денну самоізоляцію.

При в'їзді до Хорватії обов'язковий негативний ПЛР-тест, зроблений протягом останніх 48 годин.

При в'їзді до Болгарії необхідно мати негативний тест на COVID-19, зроблений протягом 72 годин до прибуття.

Криклій зазначив, що ПЛР-тест можна зробити перед вильотом, прямо в аеропорту. В "Борисполі", Львівському і Одеському аеропортах встановлені ПЛР-лабораторії для швидкого проходження тестів.

Читайте також: Україну поділять на "зони": Яким буде навчання в школах з 1 вересня

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>