11.11.2020, 11:28

"Бумеранг завжди повертається": хворий Зеленський отримав чергову порцію "любові" від українців

Больной Зеленский получил очередную  порцию "любви" от украинцев

Зеленський відповів своїм противникам, які радіють його хворобі. У відповідь він отримав чергову порцію "любові" від українців.

Володимир Зеленський 9 листопада повідомив у соцмережах, що захворів на коронавірус COVID-19. Як заявили в Офісі президента, він піде на самоізоляцію, але продовжить виконувати президентські повноваження, сообщает Час Пік.

новости соцсетей

Зеленський почувається добре. Про це 10 листопада розповіла його дружина Олена в ході Міжнародного форуму культурної дипломатії, який проходив в онлайн-форматі.

Прес-секретар президента Юлія Мендель в коментарі "Українській правді" зазначила, що Зеленський перебуває під наглядом лікарів і поки з симптомів COVID-19 у нього тільки "невисока температура".

"Однак він бадьорий і в гарному настрої. Він буде працювати з дому, де буде знаходитися в ізольованому приміщенні. Він буде стежити за здоров'ям і перебувати під наглядом лікарів. Ми сподіваємося на швидке одужання і на легку форму протікання хвороби", - сказала Мендель.

Новину про хворобу Зеленського українці сприйняли по-різному. У соцмережах піднялася хвиля обговорення, тисячі людей залишають свої коментарі. Одні бажають президенту якнайшвидшого одужання і пишуть, що моляться за його здоров'я.

новости соцсетей

Є й такі, хто залишає досить жорсткі коментарі.

новости соцсетей новости соцсетей новости соцсетей

Зеленський вирішив не відмовчуватися і відповів усім, хто "радіє" його хворобі. За його словами, COVID-19 не привід для зловтіхи, навіть якщо захворіли опоненти.

"Це вже за межею людяності. Що ж, на мій погляд, це люди з ампутованою совістю, і вони доводили це неодноразово. Мені нічого про них сказати. Крім одного: зло повертається обов’язково й стократно. Коронавірус не може бути причиною для радощів, навіть коли хворіють опоненти...

Ми обов'язково переможемо в цій складній битві. Людство за цей рік навчилося багато чого...

Ми працюємо. Хоча декому подобається самих себе принижувати. Вони це робили протягом п’яти років. Продовжують принижувати свою країну, відмовляти їй у силі й хисті сьогодні...", - написав Зеленський на своїй сторінці у Facebook.

Варто відзначити, що цей пост сколихнув українців і зібрав в десятки разів більше коментарів, в яких українці "пригадали" Зеленському багато чого.

На думку великої кількості українців, реакція людей на новину про хворобу Зеленського - це "просто бумеранг за тотальну брехню" в період президентства. Не забули люди і всі "жарти" Зеленського під час його виступів у "Кварталі". Що ж, пишуть українці, "зло повертається" бумерангом.

новости соцсетей новости соцсетей новости соцсетей

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк