23.11.2020, 12:59

Зеленський вилікувався від COVID-19 та приступив до роботи у звичайному режимі

Зеленский вылечился от COVID-19

Президент України Володимир Зеленський одужав від COVID-19. Він заявив, що отримав негативний результат тесту на коронавірус і з сьогоднішнього дня приступив до роботи у звичайному режимі.

У своєму відеозверненні, яке Зеленський розмістив у Facebook, він підкреслив, що у нього бадьорий настрій і температура 36,6. Він закликав українців розуміти нові ризики та максимально себе берегти, повідомляє Час Пік.

"У мене, нарешті, негативний результат тесту на коронавірус.

Маємо розуміти нові ризики і максимально себе берегти. Як і розуміти, що обов’язковими зараз є медичні маски, самоізоляція, соціальна дистанція, збалансовані вітамінні програми, спортивний режим. Усе це вкрай важливо, і все це разом дає нам надію.

Так чи інакше, відсьогодні я вже на роботі. День буде насиченим, але я дуже радий зануритися в роботу у звичайному режимі", - написав Зеленський.

Трохи раніше сьогодні стало відомо про одужання керівника Офісу президента Андрія Єрмака.

"Коронавірус позаду - тест показав негативний результат... Друзі, ще раз прошу всіх ставитися відповідально до заходів безпеки", - написав Єрмак у Facebook.

Нагадаємо, Андрій Єрмак захворів в один день із Зеленським. Обидва були госпіталізовані в лікарню "Феофанія". Як повідомляли в Офісі президента, Володимир Зеленський та Андрій Єрмак мали легкі симптоми хвороби і продовжували працювати з лікарні.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк