14.12.2020, 18:40

Посилення карантину, візит представників ВООЗ та збій у русі поїздів: головні новини України за 14 грудня

карантин

З якими карантинними обмеженнями українці зустрінуться напередодні Нового року? Що нового сталося на терені залізничного сполучення? Якою датою примітний день 14 грудня? Відповіді на найактуальніші питання - в Час Пік.

В Україні посилять карантин з 19 грудня: як проходитимуть шкільні свята, релігійні заходи та чи можна зустрічати Новий рік у кафе

Український уряд прийняв рішення про посилення карантинних обмежень. Нововведення вступлять в дію з 19 грудня. До чого готуватися напередодні Нового року - читайте в нашому матеріалі.

В Україну прибули представники ВООЗ для обговорення ситуації з COVID-19

В Україну з офіційним візитом прибули представники Всесвітньої організації охорони здоров'я. Чим вони будуть займатися і які питання винесені на порядок денний - в статті.

В Україні через негоду стався збій у графіку руху поїздів

Негода сьогодні "псувала" нерви як пасажирам, так і залізничникам. Через обмерзання контактної мережі 14 грудня в графіку руху поїздів "Укрзалізниці" виникли збої. Дізнатися подробиці можна в нашій статті.

"Наступною станцією буде Донецьк": з Києва вперше за 6 років вирушив потяг до прифронтової Авдіївки

"Укрзалізниця" 13 грудня урочисто запустила в перший рейс за новим маршрутом "Київ-Авдіївка" поїзд "Маяк" № 135/136. Залізничне сполучення між містами було відсутнє шість років. Як курсуватиме потяг - читайте тут.

В Україні відзначають День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС

14 грудня Україна традиційно відзначає День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Відновити в пам'яті події, пов'язані з аварією на ЧАЕС, можна разом з нами, читаючи статтю.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк