Error message

  • Notice: unserialize(): Error at offset 2 of 8 bytes in variable_initialize() (line 1202 of /var/www/chaspik/data/www/vchaspik.ua/includes/bootstrap.inc).
  • Notice: unserialize(): Error at offset 2 of 8 bytes in variable_initialize() (line 1202 of /var/www/chaspik/data/www/vchaspik.ua/includes/bootstrap.inc).
17.12.2020, 08:33

В Україні змінилися правила держреєстрації транспортних засобів: що важливо знати водіям

В Украине изменились правила госрегистрации транспортных средств

Кабінет Міністрів України прийняв проєкт постанови, яка змінює порядок державної реєстрації, перереєстрації та зняття з обліку транспортних засобів. Зміни стосуються власників автомобілів, автобусів, мотоциклів, причепів, напівпричепів, мотоколясок, мопедів та інших транспортних засобів.

Кабмін прийняв проєкт постанови, якою передбачено низку змін до Порядку державної реєстрації та перереєстрації автомобілів, а також іншого виду транспорту, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-службу МВС.

Постанова передбачає можливість подавати заяву та документи, які потрібні для отримання номерних знаків та реєстраційних номерів, через ]]>Електронний кабінет водія ]]>або Єдиний державний портал адмінпослуг.

Крім того, документ передбачає недопущення відчуження транспортних засобів у власників, щодо яких містяться відомості у Державному реєстрі боржників.

Він також спрощує процедури огляду транспортних засобів під час державної реєстрації, перереєстрації та зняття їх з обліку.

Нагадаємо, уряд підтримав законопроект щодо зміни правила видачі номерних знаків для транспортних засобів

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: