02.01.2021, 13:03

В Україні з 1 січня стартувала щорічна кампанія електронного декларування

В Украине с 1 января стартовала ежегодная кампания электронного декларирования

В Україні з 1 січня розпочалася щорічна кампанія подачі декларацій особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Кампанія триватиме до 31 березня 2021 року. Про це ]]>повідомляє]]> прес-служба Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК), передає Час Пік.

В агентстві зазначили, що через набуття чинності закону, який частково відновлює повноваження НАЗК, повідомлення про суттєві зміни в майновому стані знову можна подати в електронному вигляді в Реєстрі декларацій.

НАЗК 31 грудня повідомило, що відновило роботу Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування (Реєстр декларацій).

"Реєстр декларацій вже доступний для всіх користувачів.

НАЗК звертає увагу суб'єктів декларування, що перенесення деяких даних з кабінетів користувачів ще триває. Якщо ви, наприклад, не змогли знайти в кабінеті історію листування з представником НАЗК - будь ласка, не хвилюйтеся. Ці дані будуть відновлені найближчим часом", - йдеться у повідомленні.

Також в НАЗК відзначили, що продовжують роботу над подальшим спрощенням декларування у 2021 році та готують нові довідкові матеріали, які стануть у нагоді під час заповнення декларацій.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк