12.02.2021, 09:27

В Україні через негоду знеструмлено 86 населених пунктів у 6 областях

В Украине из-за непогоды обесточены 86 населенных пунктов в шести областях

В Україні через ускладнення погодних умов залишаються знеструмленими 86 населених пунктів у шести областях. Координацію дій з ліквідації наслідків негоди здійснюють штаби облдержадміністрацій та Укравтодору.

До відновлення електропостачання залучено бригади обленерго, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-центр ДСНС.

"Станом на 07:00 12 лютого внаслідок складних погодних умов через спрацювання систем автоматичного захисту ЛЕП залишаються знеструмленими 86 населених пунктів у 6 областях, а саме: Львівська – 38, Одеська – 15, Сумська – 15, Київська – 7, Чернівецька – 7 та Закарпатська – 4", - повідомили в ДСНС.

За інформацією Служби автомобільних доріг з метою забезпечення ефективної роботи дорожньої снігоприбиральної техніки залишається обмеженим рух великовагового та великогабаритного транспорту на окремих ділянках автодоріг Волинської та Львівської областей.

Для розчищення доріг від Служби автомобільних доріг залучено понад 1 тис. 900 осіб та понад 1 тис. 600 од. техніки.

Підрозділами ДСНС протягом доби вивільнено зі снігових заметів 254 транспортних засоби, у т.ч. 5 карет швидкої допомоги та 5 автобусів та надано допомогу 357 особам. Прибрано 3 повалених дерева. Від ДСНС залучалося 476 чол. та 133 од.техніки.

Нагадаємо, синоптики попереджали, що на Україну насувається черговий циклон.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк