28.03.2021, 14:52

"Укрзалізниця" оприлюднила інформацію про сполучення в областях "червоної" зони

Ольга Романец | Всі новини автора
УЗ

"Укрзалізниця" оприлюднила інформацію про нюанси залізничного сполучення в областях, віднесених до "червоної зони" поширення коронавірусної інфекції COVID-19.

Про це повідомляє прес-служба компанії, передає Час Пік.

На даний момент до регіонів з найвищою захворюваністю на COVID-19 відносяться дев'ять областей і Київ.

У Чернігівській області вирішено поки не обмежувати залізничний рух. Протягом тижня буде доопрацьовано питання безпечного транспортування для жителів області, контролю наповнюваності поїздів та дотримання масочного режиму.

На Миколаєві до 1 квітня включно обмежень висадки-посадки не буде, проте "Укрзалізниця" разом з Міністерством охорони здоров'я уважно стежить за динамікою захворюваності і ситуація може змінитися.

На Львівщині висадка та посадка пасажирів у регіоні не обмежена, як мінімум, до 30 березня включно, залежно від динаміки розвитку епідеміологічної ситуації в регіоні.

У столиці, Київській, Сумській та Одеській областях обмежень висадки-посадки немає.

"Чернівецька, Івано-Франківська, Житомирська та Закарпатська області: обмеження продажу квитків, a також висадки-посадки в цих регіонах продовжено до 06.04 включно. Призначено вісім спеціальних рейсів у Закарпатському та буковинському напрямках", - додали у повідомленні.

Читайте також: "Укрзалізниця" через два тижні планує зупинити всі види перевезень: названа причина

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: