30.03.2021, 15:13

Через аварію "Інтерсіті+" на Дніпропетровщині змінено рух деяких потягів

Марина Началова | Всі новини автора

У зв'язку з відновлювальними роботами на пошкодженій ділянці колії між Запоріжжям та Дніпром та операцією з підйому на рейки вагонів поїзда Hyundai Rotem поблизу м. Вільнянськ (найближча станція — Славгород), рух потягів між Запоріжжям та Дніпром тимчасово закритий, а потяги до/з Маріуполя, Новоолексіївки, Запоріжжя будуть пущені в об'їзд.

Про це повідомила прес-служба Укрзалізниці, передає Час Пік.

На цей час Укрзалізниця оперативно організувала автобуси для підвезення пасажирів між Дніпром та Запоріжжям, а також автотранспортне сполучення до менших станцій.

Зокрема, зміни у розкладі торкнуться наступних маршрутів:

Поїзд № 4/3  Ужгород — Запоріжжя буде зупинено по станції Дніпро, пасажирів доставлять автобусами до/з Запоріжжя.

Поїзд № 732/731 Київ — Запоріжжя зробить зупинку по станції Дніпро.

Затримка цих поїздів на зворотне відправлення зі станції Дніпро складе 30 і 10 хвилин відповідно для синхронізації з підвезенням пасажирів із Запоріжжя. Для зручності посадки ці поїзди будуть подані на другу платформу.

Поїзд №88/87 Новоолексіївка — Ковель курсуватиме зміненим маршрутом через Запоріжжя — Нікополь — Апостолове — Кривий Ріг — Сортове-П'ятихатки. Пасажирам, яким необхідно дістатися станції Синельникове, організований трансфер автотранспортом. Це стосується і пасажирів до станції П'ятихатки, яких буде доставлено автотранспортом до поїзда Новоолексіївка — Ковель.

Пасажирів зазначених рейсів просять з розумінням поставитися до ситуації. Залізничники роблять усе, що від них залежить, щоб відновити рух потягів максимально швидко, заявили в УЗ.

Нагадаємо, вчора на Дніпропетровщині зійшли з рейок 6 вагонів потягу "Інтерсіті+" сполученням Київ-Запоріжжя.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк