06.04.2021, 14:18

Синоптики розповіли, коли в Україну повернеться тепла і сонячна погода

Ольга Романец | Всі новини автора
погода

Найближчими днями в Україні очікується дощова погода та штомові вітри. Однак незабаром холодний циклон покине територію України.

Про це йдеться на сайті Українського гідрометценту, передає Час Пік.

У середу, 7 квітня, всі області країни накриє сильними опадами. На сході, півдні та в центрі очікуються дощі, місцями пройдуть зливи. Очікується сильний штормовий вітер. На заході і в північній частині - мокрий сніг з дощем.

У четвер, 8 квітня, дощі йтимуть майже у всіх областях країни, на заході - з мокрим снігом, в центральній частині і на півдні - можливий сніг з дощем. Очікується сильний вітер зі штормовими поривами. Температура повітря впаде у всіх областях, крім південного сходу.

Теплішати в Україні почне в п'ятницю, 9 квітня. За прогнозом синоптиків, сонячна погода охопить всі області країни. Вночі в більшості областей від -3 до +2 градусів, вдень повітря прогріється до +8 +11 градусів.

У суботу в Україні суттєво потеплішає майже у всіх областях. Місцями можливі легкі нічні морози, до -2 градусів. Вдень стовпчики термометрів піднімуться до + 11 +13 градусів, місцями прогріється до + 16 градусів.

Читайте також: Тибетський психологічний тест: 3 питання, відповіді на які вас здивують

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: