08.04.2021, 12:39

В Україні ще дві області опинилися у "червоній" зоні

В Украине еще две области оказались в "красной" зоне

На позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке відбулося 7 квітня, прийнято рішення про введення "червоного" рівня епідеміологічної небезпеки ще в 2 областях України.

З 9 квітня "червоний" рівень епідеміологічної небезпеки вводиться у Запорізькій та Хмельницькій областях. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив міністр КМУ Олег Немчинов, передає Час Пік.

"За результатами Державна комісія вирішила встановити:

- з 00 години 00 хвилин 09 квітня 2021 р. “червоний” рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Запорізької та Хмельницької областях. Також застосувати на території Запорізької та Хмельницької областей обмежувальні протиепідемічні заходи передбачені для “червоний” рівня епідемічної небезпеки", - написав Немчинов.

Згідно з показниками, за якими встановлюються конкретні рівні епідеміологічної небезпеки в регіонах, у Запорізькій та Хмельницькій областях перевищено рівень госпіталізацій.

Відмітимо, на сьогодні у "червоній" зоні знаходяться м. Київ та 10 областей: Житомирська, Закарпатська, Івано-Франківська, Київська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Сумська, Чернівецька та Чернігівська області.

карантин

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк