02.05.2021, 11:46

"Укрпошта" планує підвищити тарифи на пересилання: названа причина

Ольга Романец | Всі новини автора
тарифы

В Україні можуть зрости тарифи на пересилання поштою, в протилежному випадку державна "Укрпошта" може виявитися збитковою.

Про це повідомив генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський, передає Час Пік.

За словами Смілянського, якщо державний регулятор не приведе тарифи у відповідність із зростанням ринкових цін, то за підсумками поточного року "Укрпошта" понесе понад семисот мільйонів гривень збитків.

"Чи може компанія, де тарифи на авіаперевезення зросли в 3-4 рази, мінімальна зарплата на 25-37%, паливо, оренда, комуналка на 20-60% працювати за тарифами 2020? Може, правда тоді лінія незмінного тарифу буде нагадувати пряму "лінію смерті" на кардіограмі", - написав Смілянський на своїй сторінці в Facebook.

Також Смілянський розповів про результати роботи компанії за 1 квартал 2021 року. Вона отримала 128 мільйонів гривень збитку, але при цьому збільшила чистий дохід від реалізації послуг на 27,4% - до 2,62 млрд грн.

Також він повідомив, що компанія планує продовжувати боротися за своє майбутнє, і в травні пройде прес-конференція, на якій оприлюднять точні дані про причини, які зробили державного поштового оператора збитковим.

Читайте також: Оператор Vodafone дарує півроку безкоштовного зв'язку: як скористатися акційною пропозицією

Більше місяця я дивував команду і навіть дружину стриманістю та відсутністю публічних коментарів вперше за 5 років....

Опубликовано ]]>Igor Smelyansky - Ігор Смілянським]]> ]]>Четверг, 29 апреля 2021 г.]]>

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: