13.05.2021, 09:20

МЗС України радить утриматися від поїздок до Ізраїлю та Палестини

МИД Украины

Міністерство закордонних справ дало рекомендації громадянам України, у зв'язку з погіршенням ситуації безпеки на території Держави Ізраїль та Палестини.

МЗС України радить утриматися від поїздок до Ізраїлю та Палестини через ескалацію ізраїльсько-палестинського протистояння. Про це повідомляє прес-служба МЗС, передає Час Пік.

"У зв’язку з ескалацією ізраїльсько-палестинського протистояння, що супроводжується ракетно-мінометними обстрілами населених пунктів та масовими заворушеннями в багатьох містах Ізраїлю, Міністерство закордонних справ України наполегливо рекомендує громадянам України утриматися від поїздок до Держави Ізраїль та Палестини", - йдеться у повідомленні МЗС.

У відомстві додали, що тим громадянам, які перебувають на території Ізраїлю та Палестини, слід дотримуватися правил особистої безпеки, уважно відстежувати повідомлення та роз'яснення місцевих компетентних органів та їх представників, а також неухильно виконувати їх вказівки та інструкції.

У разі потрапляння у надзвичайну ситуацію або виникнення інших обставин, що вимагають негайного консульського реагування, необхідно звертатися:

  • до Посольства України в Державі Ізраїль (телефон екстреного зв’язку +972-546-676-782; електронна пошта: [email protected]),
  • до дипломатичної установи України в Палестині (телефон екстреного зв’язку: +972-59-969-95-61; електронна пошта: [email protected]),
  • на цілодобову "гарячу лінію"» МЗС України за телефоном: +38 044 238-16-57, електронна пошта: [email protected].

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк