14.05.2021, 22:02

На ЗАЗ збиратимуть автомобілі-трансформери

Ольга Романец | Всі новини автора
ЗАЗ

У найближчих планах Запорізького автомобілебудівного заводу - почати випуск автомобілів-трансформерів, які можна використовувати для мобільних центрів надання адміністративних послуг та виїзних консультацій лікарів.

Про це повідомили в прес-службі Запорізької ОДА, передає Час Пік.

14 травня чиновники відвідали Запорізький автомобілебудівний завод і разом з його керівником Миколою Євдокименком. Вони оглянули виробничі потужності підприємства та обговорили подальші плани розвитку виробництва. Зокрема, йшлося про випуск автомобілів-трансформерів, які можна використовувати для мобільних центрів надання адміністративних послуг виїзних консультацій лікарів.

Як зазначають у Запорізькій ОДА, автомобілі стануть в нагоді для новостворених об'єднаних територіальних громад та полегшать життя у глибинці.

"ЗАЗ" - єдине в Україні підприємство, що має повний цикл виробництва легкових автомобілів, який включає штампування, зварювання, фарбування, обладнання кузова і складання авто. Запорізькі автомобілебудівники - єдині на пострадянському просторі, хто минулого року зміг повністю сертифікуватися за новими, досить жорсткими вимогами Європейського Союзу, повідомляють у Запорізькій ОДА.

Читайте також: ЗАЗ може почати випуск чотирьох абсолютно нових авто

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: