17.06.2021, 09:45

"Сію, сію конопелечки": Соцмережі відреагували жартами та фотожабами на новий кабінет Зеленського

Леся Матвеева | Всі новини автора
новый кабинет Зеленского

Президент України Володимир Зеленський тепер працює в оновленому кабінеті. Інтер'єр в цьому "Центрі дії президента" вкрай незвичайний і нагадує джунглі з неоновою вивіскою. Ця новина викликала бурхливе обговорення в соцмережах.

Володимир Зеленський поспілкувався з представниками західних ЗМІ в новому робочому кабінеті. Про це повідомив керівник фото-служби Українського бюро Associated Press Єфрем Лукацький на своїй сторінці в Facebook, передає Час Пік.

В оновленому кабінеті позаду крісла Зеленського з'явилася неонова вивіска "Центр Дії Президента", а стіна від підлоги до стелі прикрашено штучними джунглями. З кабінету винесли великий стіл, всі картини та інші аксесуари.

кабинет Зеленского

"Острів скарбів або Пірати Карибського моря...

Петро Олексійович Порошенко давав інтерв'ю в кабінеті, схожому на кабінет професора історії. Стіни заставлені книжковими шафами з книгами в основному академічного змісту. Золото тільки на корінцях книг.

Не буду кривити душею, такий інтер'єр мені подобався.

Сьогодні я з цікавістю розглядав кабінет, в якому давав інтерв'ю Володимир Зеленський.

Стіни від підлоги до стелі прикрашені штучними джунглями, я не обмовився. Штучні папороті та інші рослини Тихоокеанського регіону нагадували мені сцени театру ляльок, постановки Острів скарбів або Пірати Карибського моря. Тільки не вистачало в кущах черепів та скелетів. Поки журналісти чекали президента, мені весь час здавалося, що зараз заграє музика, лунають постріли, і з'являться ляльки в банданах з шаблями і старовинними пістолетами.

Єдине, що говорило, що ми не в дитячому театрі, - неоновий напис як в магазинах, тільки не реклама Кока-Коли, а "Центр Дії Президента". (звучить як - Центр сили Президента)...", - написав Єфрем Лукацький.

Вже кілька днів користувачі соцмереж бурхливо обговорюють побачене. Соцмережі відреагували на новину курйозними фотожабами та досить різкими висловлюваннями на адресу чинного президента.

"Сію, сію конопелечки...

Тут не тільки елементарний несмак. Тут яскрава ностальгія по дурнуватості 95 квартала, пубертатний інфантилізм непрочитаних у дитинстві книжок, гордість провінціала, який дорвався до цивілізації.

Чомусь згадались слова зі стрічки "Амелі": "Я перенесла два інфаркти, і мені довелося зробити аборт тому, що я вживала героїн під час вагітності. В іншому у мене все добре..."

Ситуація нагадує державу - вона у передінфарктному стані, а крихітка Цахіс бавиться штучними джунглями та неоновими вивісками... Аплодисменти королю мільярда посаджених дерев!", - написав блогер Олег Шарп на своїй сторінці в Facebook.

новости соцсетей новости соцсетей новости соцсетей ​​​​​​​новости соцсетей новости соцсетей ​​​​​​​новости соцсетей новости соцсетей ​​​​​​​новости соцсетейновости соцсетей новости соцсетей ​​​​​​​новости соцсетей

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк