03.08.2021, 11:50

В Україні анонсували посилення карантину: коли чекати нового локдауна

когда ждать нового локдауна

В Україні через поширення коронавірусу можуть ввести новий локдаун. У режимі локдаунів українцям доведеться жити кілька років.

В Україні посилити карантин можуть вже наприкінці літа або на початку осені 2021 року. Про це 2 серпня нардеп від партії "Слуга народу" Александ Качура ]]>заявив]]> в ефірі телеканалу "Україна 24", повідомляє Час Пік.

Політик послався на аналітичну інформацію, якою він володіє, уточнивши, що карантинні обмеження будуть локальними і в такому режимі локдаунів українцям доведеться жити кілька років.

За словами Качури, лише після того, як громадяни країни почнуть дотримуватися елементарних правил безпеки під час пандемії, необхідність вводити посилені карантинні обмеження відпаде.

"Все залежить від нас. Якщо ти вакцинувався, це ще не означає, що треба перестати користуватися маскою, антисептиком. Ми повинні зрозуміти, що найближчі кілька років ми можемо жити в такому режимі...

Я не хочу лякати. Ця зараза не піде. Щоб її побороти, нам всім треба дотримуватися елементарних правил поведінки - тоді нам не треба буде ніяких локдаунів вводити. Коли ми зрозуміємо, що ситуація погіршується, тоді нам вже всім треба буде вакцинуватися, отримати доступні вакцини і зробити так, щоб ця проблема взагалі пішла в минуле", - заявив політик.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк