03.08.2021, 19:59

"Нова пошта" запустила послугу, яка багатьом буде корисною

новая почта

"Нова пошта" запустила послугу, яка може стати дуже популярною. Тепер у відділеннях пошти можна відправити та отримати міжнародні грошові перекази Western Union.

Про це повідомляється на сайті компанії, передає Час Пік.

Дану послугу надає фінансова компанія NovaPay. З її допомогою клієнти зможуть відправляти та отримувати перекази з понад 200 країн світу.

"Ми запустили послугу міжнародних грошових переказів рік тому, і вона стала користуватися популярністю серед українців за кордоном. Більшість перекладів надходить з країн Євросоюзу, найчастіше з Польщі. Зараз, ми з радістю повідомляємо про початок нашої співпраці з Western Union, однією з найвідоміших платіжних систем у світі. Тепер наші клієнти отримали ще більше можливостей для отримання або відправки грошей своїм рідним і близьким за лічені хвилини", - зазначив Андрій Кривошапко, генеральний директор NovaPay.

Щоб відправити переказ, необхідно звернутися до відділення "Нової пошти" і назвати оператору-касиру контактні дані свої та одержувача. З документів знадобиться паспорт. Далі переказ оплачується і касир повідомляє номер, який потрібно передати одержувачу.

У свою чергу, одержувач повинен назвати оператору-касиру номер переказу, надати необхідні дані і пред'явити документ, що засвідчує особу. Після того, як оператор перевірить дані, можна буде отримати переказ.

Відзначається, що виплата у відділеннях "Нової пошти" здійснюється тільки в гривнях. Комісія за переказ залежить від країни одержувача, її оплачує відправник.

Читайте також: "ПриватБанк" оголосив про подорожчання затребуваної послуги

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк