09.08.2021, 08:51

В Україні 145 тисяч дітей отримають по 2 тисячі гривень до 1 вересня

2 тысячи гривен к 1 сентября

В Україні 145 тисяч дітей до кінця серпня отримають додатково по 2 тисячі гривень для підготовки до навчального року.

В Україні 145 тисяч українських дітей з багатодітних малозабезпечених сімей отримають додаткові виплати до навчального року. Про це 8 серпня повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль на своїй сторінці в Facebook, передає Час Пік.

Він уточнив, що для отримання виплати сім'ям не доведеться оформляти та подавати ніяких додаткових документів. Виплата грошової допомоги багатодітним сім'ям до нового навчального року буде проводитися по тій базі, яка є в органах соціального захисту населення.

Допомога призначається для дітей з багатодітних сімей, які станом на 1 серпня 2021 року досягли віку 6-18 років. На кожну дитину буде виплачено по 2 тис. гривень.

"145 тисяч дітей з багатодітних родин отримають додаткові виплати до навчального року. За ініціативи Президента Володимира Зеленського, Уряд цього тижня схвалив рішення про виплату 2 тисяч гривень на кожну дитину з багатодітної малозабезпеченої родини, яка станом на 1 серпня цього року досягла віку 6-18 років.

Жодного звернення подавати не потрібно. Виплати будуть проведені органами соціального захисту населення. Загальний розмір програми складе 290 млн грн. Ці кошти допоможуть сім’ям зібрати дітей до школи та купити необхідні речі", - написав Шмигаль.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк