29.09.2021, 10:53

В Україні презентували мобільний додаток "еСуд"

"еСуд"

В Україні відбулася презентація мобільного додатку "еСуд". Завдяки йому користувачі зможуть особисто відстежувати рух документів у судовій справі.

В Україні 28 вересня презентували мобільний додаток "еСуд", повідомляє Час Пік з посиланням на прес-службу Державної судової адміністрації.

"Мобільний додаток" еСуд "дозволяє не тільки стежити за рухом документів у судовій справі, а й отримувати процесуальні документи та судові повідомлення на власний смартфон", - ]]>йдеться]]> в повідомленні.

Це ІТ-рішення спрощує доступ до правосуддя як жителям віддалених населених пунктів та непідконтрольної уряду України території, так і всім іншим жителям України.

Додаток "еСуд" дозволяє:

  • отримувати пуш-повідомлення про надходження до електронного кабінету нових документів та зміну стану справ, у яких користувач є учасником чи учасницею;
  • переглядати справи, провадження, процесуальні документи, що надіслані судом до кабінету;
  • переглядати заяви, клопотання та інші документи, які користувач створив в своєму кабінеті;
  • переглядати довіреності та ордери, що знаходяться в кабінеті користувача;
  • анулювати довіреності та ордери, які видав користувач.

За словами розробників мобільного додатку "еСуд", його бюджет склав приблизно 360 тис. Ці витрати взяло на себе представництво ПРООН в Україні.

Додаток вже доступний для вільного завантаження з GooglePlay для користувачів Android та з AppleStore для користувачів iOS.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк