11.10.2021, 10:04

Зеленський відповів, що вплине на остаточне рішення балотуватися на другий термін

Зеленский

Президент України Володимир Зеленський прокоментував можливість висунення своєї кандидатури на новий президентський термін на наступних виборах.

Президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю телеведучій програми "Світське життя" Катерині Осадчій відповів, чи балотуватиметься на другий термін, повідомляє Час Пік.

Зеленський зізнався, що дочка Олександра відмовляє його йти на другий президентський термін. Сам він не дає про це однозначної відповіді.

За словами глави держави, остаточне рішення "залежить тільки від рівня того, що ми встигнемо зробити".

"Дочка піднімає цю тему, вона не хоче, щоб я йшов на другий термін. Як би я не любив свою дочку, але це залежить тільки від рівня того, що ми встигнемо зробити", – сказав Зеленський.

Він додав, що бажання дочки зрозуміло, оскільки від його президентства найбільше постраждала саме вона, а також його дружина, батьки.

На питання, куди збирається вступати 17-річна Олександра, Зеленський відповів, що тільки до вузу в Україні.

"Тільки тут, тому що я президент України, а не іншої держави. Це моє бажання, і у нас є з нею така домовленість. Хоча їй дуже непросто, тому що, якби вона навчалася за кордоном, то могла бути без охорони. Комфортніше десь, але точно в Україні", – відповів Зеленський.

Раніше Зеленський заявляв, що ще рано говорити про його можливе балотування на другий президентський термін. За його словами, питання другої каденції повинен вирішувати народ України.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк