24.12.2021, 15:26

Ситуація буде складною: синоптик розповіла про погоду в Україні на вихідних

мороз

Найближчими вихідними в Україні очікується сильний перепад погоди. У суботу може різко стати тепліше, проте в неділю міцні "мінуси" повернуться. 

Про це свідчить прогноз погоди відомого українського синоптика Наталки Діденко, передає Час Пік.

25 грудня, температура повітря в більшості областей України складе від 2 морозу до 4 тепла, а на Півдні очікується +4-9 градусів, в Криму до +11 градусів. Проте вже в неділю морози повернуться.

Синоптик попереджає про те, що на дорогах буде слизько, тому потрібно проявляти уважність.

У суботу мокрий сніг, часом з дощем, передбачається в західних та східних областях, вночі - в північних. У центральній частині і на Півдні істотні опади малоймовірні. Вітер втримається сильний, поривчастий.

26 грудня "волога" смуга від Чернівецької області через Одеську, через весь Південь до Донецької області зумовить помірні мокрий сніг та дощ. Можливе налипання мокрого снігу, складна ситуація на дорогах. На інших територіях опадів у неділю не очікується.

У Києві найближчої ночі випаде мокрий сніг. Завтра вдень та 26 грудня опадів не передбачається. Суботнє потепління в столиці до +2 градусів зміниться недільним похолоданням вночі до -12 градусів, вдень до -4 градусів. Також затримається поривчастий вітер.

Читайте також: У Чорнобильській зоні камери засікли маленького нічного "гостя" (фото)

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк