09.02.2022, 07:27

"Тебе розберуть на запчастини", - Притула жорстко відповів Путіну

Сергей Притула

Український шоумен та політик Сергій Притула різко відреагував на слова голови Кремля про Україну. Він заявив, що так розмовляти Путін може тільки з "утирком" Лукашенком.

Сергій Притула різко висловився на адресу російського президента та його заяв щодо України. Свою реакцію він опублікував у форматі відеозвернення на своїй сторінці у Facebook, повідомляє Час Пік.

Притула гостро відреагував на слова президента Росії Володимира Путіна: "Подобається, не подобається - терпи, моя красуне". За його словами, щодо українців таке не працює.

"Не те щоб я мав звичку коментувати маразми старого російського дзюдоїста. Я в інтернеті подивився, що воно там морозило після зустрічі з Макроном, і є трохи рефлексії. Фрази типу "подобається, не подобається, терпи, моя красуне", які Путін адресував Україні, подібну риторику він може собі дозволити виключно щодо такого ж утирка, як він, я маю на увазі Лукашенка, тому що "чик-чирик" вже давно на гачку у Путіна. Це такий "терпило", для якого така риторика актуальна і справедлива.

Після подібних заяв ми розуміємо, що з цим пеньком нема про що говорити, нема про що домовлятися. Єдине, про що ми повинні хвилюватися, – це щоб у нас була сильна армія, яка дасть по зубах цьому ґвалтівникові", - сказав Притула.

Наостанок Притула згадав російський вірш, який, на думку шоумена, описує майбутнє Володимира Путіна.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк