26.05.2022, 14:55

"Можу просто вуха відрізати": Росіянин вихваляється дружині, як катує та вбиває людей в Україні

Иллюстративное фото / Открытый источник

Служба безпеки України перехопила чергову розмову російського окупанта зі своєю дружиною, яка підтверджує, що росіяни в Україні катують та вбивають мирних жителів.

Служба безпеки України отримала чергове підтвердження того, що на території України російські солдати катують та вбивають мирних українців. Аудіоперехоплення розмови російського військовослужбовця із дружиною оприлюднила прес-служба СБУ, повідомляє Час Пік.

Російські окупанти за допомогою гранат "зачищають" підвальні приміщення, де ховається від обстрілу громадянське населення.

"Ми зачищаємо підвали, знаєш як? Не питаємо, хто там, а гранати кидаємо... У нас загін називається загін самогубців, загін головорізів", – вихваляється російський окупант, який "воював" у Харківській області.

Російський відморозок зізнається, що із задоволенням катує та вбиває мирних людей, зазначаючи, що серед російських солдатів це звичайна практика.

"Я тут творю, взагалі. Є*ашу всіх, мені пох*й взагалі: цивільних, не цивільних. Я можу просто взяти ніж, вуха відрізати", - хвастається російський виродок.

Цікаво те, що він зізнається дружині, що має намір робити це і повернувшись до Росії. Чекайте, росіяни! Якщо комусь із тварюк, що скуштували кров, вдасться повернутися на батьківщину, - на вас чекають веселі часи! Хоча українські воїни обіцяють зробити все можливе, щоб російські орки повернулися додому у пакетах.

"З його боку будувати будь-які далекоглядні плани – невиправданий оптимізм. Українські захисники добре виконують свою роботу. Тож повернутися додому для цього виродка, швидше за все, – місія неможлива", - зазначили у СБУ.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк