21.06.2022, 18:33

Відновлення бізнесу на новому місці: як отримати допомогу від Держпраці

гоструда

Державна служба з питань праці надає консультації підприємцям, які були змушені тимчасово припинити діяльність на територіях, де ведуться активні бойові дії, та переїхати до більш безпечних регіонів.

Про це повідомляє прес-служба Луганської ОДА у Facebook, передає Час Пік.

"Роботодавцям, які потребують та виявили бажання відновити свій бізнес на новому місці, працівниками Держпраці в межах компетенції надається професійна допомога з широкого спектру питань. Зокрема, трудові відносини, безпека праці, надання адміністративних послуг тощо", - зазначають у Департаменті економічного розвитку та зовнішньоекономічної діяльності ЛОДА.

Проєкт Держпраці з підтримки бізнесу та попередження порушень прав працівників під час дії військового стану охоплює всі категорії суб'єктів господарювання, які здійснюють свою діяльність на території України та потребують отримання відповідної консультативної допомоги.

Заповнити форму звернення для отримання консультаційної підтримки, а також отримати відповіді на найактуальніші питання застосування трудового законодавства, у тому числі у воєнний час, можна ]]>на сайті Держпраці.]]>

Читайте також: Кабмін обмежив терміни виплат з безробіття до одного місяця

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: