26.06.2022, 11:58

Шойгу прибув із "інспекцією" на територію окупованої України

Шойгу / Скриншот с видео

Міністр оборони РФ Сергій Шойгу прибув на тимчасово окуповану територію України. Він проінспектував російське угруповання військ, задіяне у війні проти України та роздав нагороди.

Міністр оборони РФ Сергій Шойгу з великою групою представників вищого військового командування РФ прибув до України з "інспекцією" і проїхався "командними пунктами російських військових в Україні". Про це, посилаючись на Міноборони РФ, повідомляють російські ЗМІ, передає Час Пік.

"Міністр оборони РФ генерал армії Сергій Шойгу проінспектував російське угруповання військ, задіяне в "спеціальній військовій операції" в Україні. На командних пунктах російських угруповань Шойгу заслухав доповіді командувачів про поточну обстановку та дії російських збройних сил на основних операційних напрямках", - йдеться у повідомленні. 

У Міноборони РФ стверджують, що Шойгу побував в Україні 26 червня. В якому саме окупованому українському місті побував Шойгу - не повідомляється, але російські ЗМІ уточнюють, що він побував на території окупованого Донбасу.

Шойгу вручав нагороди російським військовим злочинцям із "другої армії світу".

"Міністр оборони вручив військовослужбовцям медалі "Золота Зірка" героя РФ та Ордену Мужності за героїзм та самовідданість при виконанні бойових завдань під час операції", - пишуть кремлівські пропагандистські ЗМІ.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк