28.06.2022, 13:56

"Тупі та жорстокі скоти", - Казанський обурений заявою Міноборони РФ про удар по Кременчуку

Віктор Білий | Всі новини автора

Міністерство оборони РФ фактично взяло на себе відповідальність за теракт у Кременчуці. Російська влада визнала, що завдала удару по місту, що торговий центр згорів через це, але заявила, нібито супермаркет, в якому загинули десятки людей, не функціонував.

Журналіст та блогер Денис Казанський зазначив у Telegram-каналі, що заява російської влади є брехнею, повідомляє Час Пік.

"Не розумію, на кого розрахована ця брехня? ТРЦ знаходився не у віддаленому селі, а у 200-тисячному місті, де всі чудово знали, що він працював, де у зниклих, загиблих та поранених є рідні та близькі, де працюють іноземні спостерігачі, журналісти з усього світу.Що будуть говорити ці збожеволілі від крові людожери, коли буде опубліковано список загиблих з конкретними іменами та прізвищами, коли почнуть ховати людей, убитих російською ракетою? Що все підлаштовано? Що все фейк?" – написав Казанський.

За його словами, російська війна та спроби її виправдання підтверджують, що Росією управляють інтелектуально неповноцінні та жорстокі військові злочинці.

Які ж феноменально тупі та жорстокі скоти керують Росією. Просто незбагненно, що таке може відбуватися насправді, а не в якомусь пародійному кіно", - зазначив він.

До свого повідомлення Казанський прикріпив скриншот повідомлення Скабеєвої, яка опублікувала офіційну заяву російських військових про удар Кременчука.

Читайте також: Кременчуцька трагедія може розглядатися в Гаазі, - Венедиктова

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк