07.08.2022, 14:32

Теракт в Оленівці - спецоперація РФ проти постачання Україні західної зброї, - ГУР Міноборони

еленовка

Терористичний акт в Оленівці Донецької області був спецоперацією РФ, спрямованою проти постачання Україні зброї. РФ будь-якими методами намагається перешкодити постачанню в Україну західного високоточного озброєння.

Про це заявив представник ГУР Міноборони України, член координаційного штабу щодо поводження з військовополоненими Андрій Юсов в ефірі інформаційного телемарафону, передає Час Пік з посиланням на прес-службу української розвідки.

"З початку цієї страшної трагедії і страшного фарсу, який ми бачили з боку росіян, - це була фальсифікація. Від перших повідомлень про застосування та навмисний обстріл високоточною зброєю HIMARS - це була спецоперація проти постачання Україні західного високоточного озброєння. Це була спецоперація для дестабілізації суспільства та деморалізації українських військовополонених. Із самого початку це була фальсифікація, але світ швидко викриває такі речі", - зазначив Юсов.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що теракт в Оленівці був спрямований на те, щоб приховати сліди військових злочинів щодо українських військовополонених.

Читайте також:

Україна розпочала розслідування злочину окупаційних військ в Оленівці

ООН заявила про готовність направити експертів для розслідування масового вбивства в Оленівці

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: