28.11.2022, 15:25

Сніг, дощ та штормові пориви вітру: прогноз погоди на 29 листопада

прогноз погоды

На території України у вівторок, 29 листопада, у більшості областей буде хмарно. Синоптики попереджають про опади у вигляді мокрого снігу та дощу. У деяких регіонах країни можливі штормові пориви вітру.

За даними Укргідрометцентру, температура протягом доби коливатиметься від 3 градусів морозу до 2 градусів тепла. У Карпатах стовпчики термометра можуть показати до -8 градусів Цельсія, повідомляє Час Пік.

прогноз погоды

Як повідомила синоптик Наталія Діденко, температура повітря в більшості областей вдень коливатиметься поблизу нуля, від 2 морозу до 4 тепла, у Криму до +7+12 градусів.

Через підмерзання вночі та вранці на дорогах ожеледиця.

За прогнозами синоптика, сніг у вівторок "випадатиме неширокою смужкою" від Житомирщини, Київщини через Кропивницький, Хмельницьку область, зачіпаючи Черкащину, Вінниччину до Одещини. Очікується сніг, мокрий сніг, а на Одещині – переважно дощ.

"На решті території України опадів не очікується завтра.

Вітер буде зі сходу, південного сходу, поривчастий, некомфортний, у центрі, на півдні, північному сході та в східних областях можливі штормові пориви.

Особливо небезпечним вітер може бути в прибережних зонах, в Приазов'ї - до штормових хвиль!

У Києві 29-го листопада очікується мокрий сніг, ожеледиця чи "каша" на дорогах. Протягом дня у вівторок у Києві близько нуля", - написала Діденко у Facebook.

Вона також попередила, що з 1 грудня, в Україні стане холодніше, "вночі домінуватимуть "мінуси", вдень переважно очікуються невеликі морози".

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк