17.03.2023, 08:09

Для допомоги українцям, які постраждали внаслідок війни, запустили єдиний онлайн-майданчик

Для помощи украинцам, пострадавшим в результате войны, запустили единую онлайн-площадку

В Україні запустили єдиний онлайн-майданчик для допомоги українцям, які постраждали через війну. Це перша в Україні онлайн-платформа, де зібрано повну інформацію про всі ключові сервіси допомоги постраждалим внаслідок війни.

Офіс Віце-прем'єр-міністра з європейської та євроатлантичної інтеграції та Апарат Урядової уповноваженої з питань ґендерної політики 15 березня презентували новий онлайн-майданчик – платформу допомоги врятованим. Про це ]]>повідомляє ]]>прес-служба уряду, передає Час Пік.

На платформі зібрана інформація про ключові сервіси, які надають психологічну, соціальну, гуманітарну та правову допомогу. Завдяки платформі громадяни зможуть простіше та швидше зв'язатися з потрібним сервісом.

Платформа допомоги врятованим діє за ]]>посиланням]]>.

Усі ініціативи, розміщені на платформі, мають забезпечити підтримку українцям у будь-якій точці країни, а також за її межами.

Усі послуги є перевіреними, конфіденційними та безкоштовними.

Платформа розрахована не лише на постраждалих, а й на фахівців, які надають їм допомогу. На сайті також є рекомендації та посібники щодо роботи з потерпілими відповідно до міжнародних стандартів.

У майбутньому онлайн-майданчик масштабуватиметься та вдосконалюватиметься. У найближчих планах - додаткові розділи із сервісами, що працюють для розвитку та освіти дітей. Платформа також надаватиме доступ до ініціатив, які допомагають українцям/кам знайти нову роботу, перекваліфікуватись та підвищити свій економічний потенціал.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк