22.05.2023, 14:52

Готуйте парасольки: синоптик попередила про можливі дощі з грозами завтра

Альона Тихоненко | Всі новини автора
весняний дощ

Сьогодні температура майже всюди перевищує +20 градусів. Так само буде завтра у більшості областей, проте можуть бути дощі, у деяких регіонах — з грозами.

Про це у своєму ]]>прогнозі]]> розповіла синоптик Наталка Діденко, передає Час Пік.

Вона зазначає, що завтра, 23 травня, у більшості областей температура повітря може піднятися до +25 градусів. Проте на північному сході та узбережжях морів вона буде нижчою: +18+21 градус.

Діденко повідомила, що на всій території України очікуються дощі, іноді навіть з грозами:

"Дощі, подекуди з грозами, передбачаються завтра повсюди, окрім західних областей (там переважно сонячно, лише в Карпатах ймовірність невеликих опадів)", — зазначає синоптик.

Також вона додає, що завтра у столиці буде тепло, але короткі дощі з грозами також можливі, тому закликає не лякатися і приготувати парасольки:

"У Києві 23-го травня - місцями короткочасні дощі, можливі грози (не лякайтеся). Парасолі вже тримайте неподалік!Температура повітря в столиці у вівторок становитиме +22,+23 градуси", — повідомила синоптик.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться першу серію нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: В Україні заборонили висаджувати 13 видів дерев: перелік

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк