25.05.2023, 09:14

Знеструмлення на Буковині та прильоти на Харківщині: підсумки нічної атаки на Україну - фото

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Шахеди

У ніч на 25 травня РФ завдала чергової масованої атаки по Україні. Усі випущені дрони збиті, однак на Харківщині є влучання ракети.

Про це повідомляє Час Пік з ]]>посиланням ]]>на Повітряні сили ЗСУ.

Повітряна тривога тривала понад три години. Повідомляється, що Росія атакувала Україну іранськими дронами "Shahed-136/131". Загалом було випущено 36 "шахедів", ударів по столиці не було допущено. Ворог вкотре використав тактику нападу у кілька хвиль, щоб виснажити українську ППО.

"Ворог в черговий раз довів, що Київ залишається однією з найголовніших його цілей в цій війні! Після найдовшої паузи в травні – тривалістю 4 дні, рашисти знову атакували Київ з повітря. Це вже дванадцятий напад на столицю в цьому місяці!" — повідомив начальник КМВА Сергій Попко.

Під час тривоги повідомлялось про роботу ППО на Львівщині. На Буковині сили ППО збили ворожий безпілотник. В обленерго повідомили, що внаслідок пошкодження електроліній уламками дрона частина Хотина залишилась без електрики.

"Імовірно ворог мав на меті атакувати критичну інфраструктуру та військові об’єкти в західних регіонах держави", — йдеться у повідомленні Повітряних сил ЗСУ.

За даними ОК "Південь", на півдні було 4 дрони-камікадзе, влучань не зафіксовано.

Також під час тривоги повідомлялось, про "бавовну" у Джанкої тимчасово окупованого Криму. Деталей наразі немає.

Згідно з даними Харківської ОВА, окупанти обстріляли ракетами Харківщину. Зокрема С-300 влучила у землю с. Циркуни. Зазнав пошкоджень приватний будинок, що знаходиться поруч. Постраждалих немає.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться першу серію нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Знищено російський Су-35, 4 крилатих ракети та 20 "Шахедів": підсумки масованої нічної атаки РФ

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк