05.06.2023, 17:16

Яка погода чекає на українців завтра: прогноз синоптика Наталки Діденко

Оксана Мовчан | Всі новини автора
погода

Новий синоптичний тиждень розпочався. Завтра в Україні очікується тепла погода. Місцями пройдуть дощі.

Про це у своєму прогнозі розповіла синоптик Наталка Діденко, передає Час Пік.

Завтра, шостого червня, у західних областях України пройдуть короткочасні дощі та прогримлять грози. У денні години трохи дощитиме у північній частині країни. На решті території - антициклон, сухо і сонячно.

Температура повітря незвично буде нижчою на Закарпатті та звично в Карпатах, +19+22 градуси. Найтеплішими виявляться завтра північ, південь та центр, +23+27 градусів. На сході очікується +20+24 градуси.

У Києві передбачається тепла погода, до +26 градусів. Без істотних опадів, але ближче до вечора може подекуди вилитися пару крапель дощу.

"На цьому тижні дощ - переважно на заході України. Побільшання дощів очікується вихідними, 10-11 червня і, відповідно, трохи похолоднішає", - повідомляє синоптик. 

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться нову серію анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також:

Обов'язкова повірка лічильників повертається: для кого зроблено виняток

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк