09.06.2023, 23:00

Синоптик розповіла, в яких областях у найближчі дні можливі сильні зливи

Альона Тихоненко | Всі новини автора
літня злива

Завтра та післязавтра погода в Україні буде нестійкою. У деяких регіонах можливі грози.

Про це у своєму ]]>прогнозі]]> розповіла синоптик Наталка Діденко, передає Час Пік.

За її даними, завтра, 10 червня, у східних областях опадів не очікується. А от наступного дня, 11 червня, у Херсонській та Миколаївській областях можуть бути сильні зливи.

Температура повітря завтра сягатиме до +30 градусів, на заході та півночі — до +25, окрім Сумщини — там на декілька градусів вище. 

"У неділю в західних та північних областях України передбачається похолодання, до +14+20 градусів. На решті території України 11-го червня +20+25 градусів, на Одещині до +29 градусів.Вітер переважатиме зі сходу, північного сходу, помірний", — передає синоптик.

Також вона попереджає, що в неділю очікується сильний вітер на всій території України. У Києві протягом цих двох днів можливі короткочасні дощі з грозами. А 11 червня передбачається похолодання до +18 градусів, місцями — нижче.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться нову серію анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Шантаж не вдався: СБУ перехопила розмову окупантів про підрив Каховської ГЕС

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: