18.06.2023, 22:45

Чат-бот "єВорог": Як українці можуть допомагати знищувати ворога

Альона Тихоненко | Всі новини автора
єВорог

Українці можуть допомогти Збройним Силам України наблизити перемогу та знищити техніку окупантів. Для цього в додатку "Дія" є чат-бот "єВорог".

Про це повідомляє Час Пік з посиланням на пресслужбу "Дії" в ]]>Telegram]]>.

Зазначається, що громадяни можуть повідомити у чат-бот, якщо помітять ворожу техніку. За даними пресслужби, народна розвідка регулярно допомагає знищувати російську техніку і завдяки їй українські військові знищили стільки техніки. 

Повідомляється, що можна надсилати інформацію про ракетні комплекси, системи зв'язку, бензовози, засоби радіоелектронної боротьби, скупчення техніки та особового складу, склади з боєприпасами, позиції артилерії тощо.

"Більше заявок у чат-бот "єВорог" — вища статистика втрат окупантів. Перейти в "єВорог" можна з головного екрана в застосунку "Дія", — йдеться у повідомленні.

Також не варто забувати про власну безпеку:

"Не наближайтеся до загарбників надто близько, видаляйте історію листування та світлини зі смартфона, не обговорюйте переміщення ворожої техніки телефоном", — попередили у пресслужбі.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру нового епізоду анімаційного серіалу "Хробаки" під назвою "8 елемент". Серія присвячена великим надіям одного відомого всім царька, яким не судилося збутися.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Поштовий Оскар": Марка "Русскій воєнний корабль…" визнана найкращою маркою світу в 2022

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: