19.07.2023, 16:25

Короткочасні дощі майже повсюди: синоптик поділилась прогнозом погоди на завтра

Альона Тихоненко | Всі новини автора
літній дощ

Завтра, 20-того липня, майже на всій території України будуть короткочасні дощі. Також можливий град.

Про це розповіла синоптик Наталка Діденко у своєму ]]>прогнозі]]> на Facebook.

За її даними, опади будуть завтра в Україні в різний час доби. Вона попередила про можливі короткі сильні зливи, вітер та град. Опадів завтра не очікується лише на території Приазов'я та окупованого Криму.

Уночі середня температура повітря становитиме +13+19 градусів, окрім південних областей — там вона може сягати до +22. Також у деяких областях завтра буде дещо холодніше:

"А протягом дня температура повітря становитиме в більшості областей України +23+29 градусів, на півдні місцями до +30+32 градусів. Невеликий острівець холоднішої погоди вигулькне завтра на Дніпропетровщині, Полтавщині та навколо Кропивницького - тимчасово завтра там +19+23 градуси", — зауважила Діденко.

У столиці завтра температура очікується щонайменше +15+17 градусів, максимально можлива — +26+28 градусів. Увечері в Києві може бути дощ з грозою.

"Далі, в п'ятницю, переважно без опадів, у суботу - часом дощі та похолодання у північних областях, а далі знову підвищення температури повітря", — додала синоптик.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам п’ятий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений неадекватності хворої влади однієї неназваної країни та її наслідкам.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: ЗСУ скоро будуть готові використовувати касетні боєприпаси, - Сирський

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк