17.08.2023, 11:37

Зеленський підписав закони про продовження строку дії воєнного стану та проведення мобілізації

В Украине продолжили мобилизацию и военное положение

Президент України Володимир Зеленський підписав закон про продовження дії воєнного стану та загальної мобілізації в Україні на 90 діб.

Президент України Володимир Зеленський підписав закон ]]>№9532]]> про продовження строку дії воєнного стану, а також закон ]]>№9533]]> про продовження терміну проведення загальної мобілізації, повідомляє Час Пік.

Як зазначив народний депутат Ярослав Железняк, військовий стан та мобілізацію в Україні продовжили ще на 90 діб, тобто до 15 листопада 2023 року.

Закони вступають у дію з 18 серпня.

Нагадаємо, 26 липня президент вніс до парламенту пропозицію затвердити його укази про продовження дії воєнного стану і загальної мобілізації в Україні ще на 90 днів. 27 липня парламентарі схвалили законопроєкти.

За ухвалення закону "Про затвердження указу президента України "Про продовження дії воєнного стану в Україні" (реєстраційний номер 9532) проголосувало 347 народних депутатів. 

За ухвалення закону "Про затвердження указу президента України "Про продовження строку проведення загальної мобілізації" (реєстраційний номер 9533) проголосували 334 народних депутата.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам сьомий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк