04.09.2023, 16:07

Прогноз синоптика: яку погоду завтра принесе антициклон Olenka

бабине літо

Завтра, п'ятого вересня, на території України буде переважно сухо та сонячно. Таку погоду принесе антициклон Olenka, однак у деяких регіонах все ж можливі дощі.

Про це розповіла синоптик Наталка Діденко у своєму прогнозі на ]]>Facebook]]>, передає Час Пік.

Зазначається, що опадів на території країни майже не очікується. Дощі можливі лише в східних областях та Приазов'ї.

Температура повітря завтра в середньому сягатиме +22+26 градусів, лише на півдні позначка термометра може піднятися до +29 градусів.

За даними синоптика, у столиці жодних опадів не очікується:

"У Києві у вівторок буде сухо, +25 градусів. Надалі в Україні - бабине літо, буде повсюди сухо, свіжо, не холодно", — йдеться у повідомленні.

Діденко додала, що вперше зустрічає метеоімʼя, звичне для нас. Також вона опублікувала відповідне фото.

Нагадаємо, що у вересні очікуються магнітні бурі з самого початку місяця. Вони можуть спричинити погіршення самопочуття. Детальніше про потужні геомагнітні удари та рекомендації читайте тут.

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія анімації "Час Пікчерс продакшн" в колаборації з гуртом FoxBox до Дня Незалежності України презентують кліп нової пісні "Задля тебе". У цей непростий для всіх українців час дуже важливо оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте також: В Україні з 1 жовтня деякі категорії жінок мають стати на військовий облік: кого торкнеться вимога

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк