11.09.2023, 16:30

"Про шапки і не думаємо": Синоптик поділилась прогнозом погоди на завтра

сонячна осінь

Найближчим часом в Україні триматиметься тепла та переважно сонячна погода. Лише з 14 вересня атмосферний фронт може принести дощі та невелике похолодання.

Про це ]]>розповіла]]> синоптик Наталка Діденко, передає Час Пік.

Завтра, 12-го вересня, температура повітря переважно становитиме +20+26 градусів. У східних областях позначка термометра може піднятися до +24 градусів. Найтепліше буде у західних областях — до +29 градусів.

За даними Діденко, причиною сонячної та сухої погоди є антициклон. Однак у Чернівецькій області можливі невеликі локальні опади.

У столиці вдень буде тепло, а вночі — прохолодно:

"У Києві 12-го вересня очікується суха сонячна погода з максимальною температурою повітря +25+27 градусів. Вночі легко дихати й вже багато хто дістав товсті ковдри та довші піжами у кролики, очікується +11+14 градусів", — йдеться у повідомленні.

Синоптик додала, що 14-15 вересня атмосферний фронт принесе дощі, а також стане причиною невеликого спаду температури. Але суттєвих та різких змін у погоді в Україні не відбудеться.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам сьомий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Нова перемога на морському фронті": Україна повернула під контроль "Вишки Бойка" - фото

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк