12.09.2023, 17:08

Синоптик розповіла, коли в Україні очікувати похолодання

дощова осінь

Завтра на території України все ще буде сухо та доволі тепло. А з 14 вересня прийде невелике похолодання, яке надовго не затримається.

Про це розповіла синоптик Наталка Діденко у своєму прогнозі на]]> Facebook]]>, передає Час Пік.

Завтра на території України температура повітря в середньому підніметься до +23+28 градусів. Найтепліше буде у західних областях — до +26+30 градусів. А на сході та північному сході країни позначка термометра не перевищить +24 градуси.

У столиці завтра буде в середньому близько +27 градусів, опадів не очікується. Однак увечері четверга та зранку п'ятниці можливі дощі та похолодання.

За даними синоптика, саме п'ятниця стане найхолоднішою найближчими днями для Києва, однак така погода надовго не затримається:

"Вихідними, 16-17 вересня, та надалі погода вирівняється, і нас знову чекають красиві сонячні елегантні дні", — зазначила Діденко.

Причиною незначного похолодання 14-15 вересня є холодний атмосферний фронт, який принесе опади майже на всю територію України. За словами синоптика, найбільше зміну в погоді відчують мешканці західних областей, де зараз найтепліше.

Також Діденко оприлюднила відповідне фото і додала, що циклон, який скоро принесе опади, наразі над Західною Європою.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам сьомий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Не на роки: астролог розповів, коли та чим закінчиться війна в Україні

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк