14.09.2023, 19:25

Атмосферний фронт уже в Україні: синоптик відповіла, у яких областях чекати опадів

дощ

Атмосферний фронт вже приніс дощі в західні області України, опади поширяться в східному напрямку і завтра в деякі регіони прийдуть грози.

Про це розповіла синоптик Наталка Діденко у своєму прогнозі на ]]>Facebook]]>, передає Час Пік.

Завтра дощі очікуються переважно у східних областях, місцями — у центральних та південних. Діденко попередила про те, що грози можуть супроводжуватися рвучким вітром.

"А ось у західних та північних областях, а також на Вінниччині завтра вдень дощі припинятимуться, затримаються лише найближчої ночі", — йдеться у повідомленні.

Завтра найхолодніше буде в Чернігівській, Полтавській, Сумській, Харківській та Донецькій областях, температура там не підніметься вище +20 градусів.

Це можна також помітити на карті, яку опублікувала Діденко.

"На решті території передбачається +20+24 градуси, не спекотно. Лише на Одещині, Миколаївщині, Херсонщині та в Криму затримається літня температура повітря, +25+29 градусів", — додала синоптик.

За словами Діденко, зміна погоди може спричинити погане самопочуття, зокрема головний біль. Уночі в Києві можливий дощ з грозою, який припиниться вдень.

Надалі на території України переважатиме суха та відносно тепла погода протягом тижня.

Пропонуємо до перегляду:

Восьмий епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Зеленський підписав указ про перевірку всіх рішень ВВК, ухвалених з 24 лютого 2022 року

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк