14.09.2023, 20:03

"Укрзалізниця" планує запустити новий потяг до Польщі

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Укрзалізниця

Компанія "Укрзалізниця" наразі планує запустити новий потяг до Польщі, а саме до Варшави.

Про це повідомляє "]]>Media Center Ukraine - Ukrinform]]>" з посиланням на слова директорки міжнародних представництв ПАТ Укрзалізниця Олександри Василенко, передає Час Пік.

Зазначається, що наразі компанія працює над розширенням та відновленням маршрутів до Європи. Новий потяг до Варшави планують зробити до кінця жовтня:

"Маємо надію, що зараз дуже швидко, можливо до кінця жовтня, але я не хочу ставити жодних дедлайнів, ми отримаємо новий потяг Львів, Рава-Руська до Варшави. Це значно полегшить і доступ пасажирів до ринку і кількість квитків", – повідомила Василенко.

Також вона додала, що наразі розглядаються варіанти щодо Праги та Відня та обговорюються питання відновлення маршрутів до столиць Молдови та Литви, тобто до Кишинева та Вільнюса відповідно.

Нагадаємо, що раніше "Укрзалізниця" запустила новий сервіс – онлайн-замовлення спеціальних вагонів для людей з інвалідністю. Як скористатися новим сервісом — читайте в нашому матеріалі.

Пропонуємо до перегляду:

Восьмий епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Укрзалізниця" запускає новий міжнародний поїзд із Києва: напрямок та розклад

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк