16.09.2023, 08:45

Суд заарештував нардепа Шуфрича на 2 місяці

Суд арестовал нардепа Шуфрича на 2 месяца

Печерський суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 днів без права внесення застави для народного депутата України від забороненої партії "ОПЗЖ" Нестора Шуфрича.

Печерський районний суд Києва заарештував на два місяці депутата Верховної Ради Нестора Шуфрича у справі про держзраду. Депутата взяли під варту безпосередньо у залі суду, повідомляє Час Пік.

Суд ухвалив рішення повністю задовольнити клопотання слідчих та відправити Шуфрича під варту до 13 листопада включно без права внесення застави.

Нагадаємо, справа Шуфрича пов'язана з розслідуванням справи колишнього заступника секретаря Ради нацбезпеки та оборони (РНБО) України Володимира Сівковича, який виїхав до РФ і якого підозрюють у роботі на ФСБ. Зокрема, він підозрюється, що за завданням Сівковича поширював в українських ЗМІ російську пропаганду.

"Служба безпеки України спільно з Державним бюро розслідувань та Офісом генпрокурора зібрала аргументовану доказову базу антиукраїнської діяльності чинного народного депутата Нестора Шуфрича. За матеріалами СБУ йому повідомлено про підозру за ст. 111 Кримінального кодексу України (державна зрада)", - йдеться у повідомленні.

Пропонуємо до перегляду:

Восьмий епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк