19.09.2023, 17:26

До України прийде атмосферний фронт: у яких регіонах завтра очікувати дощів та похолодання

дощ

Завтра на територію України прийде атмосферний фронт, який принесе опади в деякі області. Однак він затримається ненадовго.

Прогнозом погоди на завтра ]]>поділилась]]> синоптик Наталка Діденко, передає Час Пік.

Невеликі дощі завтра очікуються найбільше у північних та західних областях, враховуючи Карпати. Також волога хмарність буде на Вінничині. В інших регіонах залишатиметься сухо.

За даними синоптика, найтепліше завтра буде на півдні, а в деяких місцях позначка термометра не підніметься вище +23 градусів:

"Температура повітря найвищою очікується у південній частині, +25+28 градусів. У східних областях, у Дніпрі з районами та на Полтавщині +23+26 градусів, на заході, у Київській, Житомирській та Чернігівській областях буде найсвіжіше, +18+23 градуси", — йдеться у повідомленні.

Діденко зазначила, що на півночі можливий поривчастий вітер. У столиці ж буде більш хмарно, температура тимчасово знизиться до +21+23 градусів, можливі незначні опади.

"Проте вже в четвер-п'ятницю знову повернеться майже літнє тепло, до +25+27 градусів. І без дощів", — додала синоптик.

Пропонуємо до перегляду:

Восьмий епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Переселенці можуть підтверджувати трудовий стаж зі слів свідків, – Мінреінтеграції

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк