01.11.2023, 18:25

Україна отримала ще 40 розвідувальних машин AMX-10RC - відео

37-а окрема бригада морської піхоти України отримала у своє розпорядження 40 французьких колісних бойових розвідувальних машин AMX-10RC. Ці укріплені машини, призначені для розвідки та бою, нещодавно були доставлені із Франції.

Про це повідомляє BulgarianMilitary, передає Час Пік.

Перше бойове застосування машин AMX-10RC було не надто вдалими через недоліки у тактиці розгортання, зазначили експерти. Внаслідок чого вони були розгорнуті на другій лінії бойового зіткнення.

Проте вже за кілька тижнів почали з'являтися свідчення їх повторного застосування, зокрема під час непрямого вогню. У відеоролику показано підготовку солдатів 37-ї окремої бригади морської піхоти, в якій особлива увага приділяється французьким механізованим машинам.

"Екіпажі бойових розвідувальних машин AMX-10RC 37 окремої бригади морської піхоти відточують навички з тактичного маневрування. Злагодженість дій екіпажу і холодний розум - запорука вдало виконаного бойового завдання, каже військовослужбовець бригади "Француз", - говориться на сторінці морпіхів у Facebook.

Пропонуємо до перегляду:

Цей епізод присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" розповідає про незламну боротьбу “бойових” комарів, бліх та гусаків з російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк