22.11.2023, 08:05

БпЛА були знищені, ракета впала на відкритій місцевості: що відомо про нічну атаку РФ на Україну

БпЛА

Російські окупанти атакували Україну з вечора минулої доби до третьої ночі 22 листопада. Сили ППО знищили всі безпілотники, одна ракета впала в Запорізькій області, не досягнувши своєї цілі.

Про це повідомляють в ]]>пресслужбі]]> Повітряних сил ЗС України.

Повітряні цілі запустили з південно-східного напрямку, а саме з території країни-агресорки. 14 "шахедів" було збито в різних регіонах України:

"До відбиття повітряного нападу залучено підрозділи мобільних вогневих груп, винищувальну авіацію та зенітні ракетні підрозділи у межах Дніпропетровської, Запорізької, Київської, Житомирської, Вінницької та Хмельницької областей", — йдеться у повідомленні.

На Хмельниччині унаслідок падіння уламків безпілотниками було пошкоджено подвір'я приватного домогосподарства. Там постраждала господарська нежитлова споруда.

"Зайнялась пожежа. На місці працює ДСНС та інші відповідні служби. Головне, що немає травмованих та загиблих", — зазначили в ОВА.

На відкритій місцевості Запорізької області впала крилата ракета Х-22, яка не досягла своєї цілі, однак спричинила руйнування:

"Вибуховою хвилею пошкоджено приватні будинки громадян. Попередньо без постраждалих", — йдеться у повідомленні Повітряних сил.

Пропонуємо до перегляду:

Гурт "FoxBox" презентує свій новий трек "Тікаю" з альбому "Задля тебе".

Кліп створено за сприяння лисичанської студії "Час Пікчерс продакшн". Продюсер проєкту Vit Richer.

Дивіться також:

Читайте також: Виплати ВПО: Уряд удосконалив порядок виплат допомоги переселенцям

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк