03.12.2023, 17:26

Російська пропаганда готує чергову хвилю дезінформації щодо обміну полоненими: що відомо

Найближчим часом російська пропаганда має запустити нову хвилю дезінформації про причини припинення обмінів військовополоненими. Мета російських спецслужб полягає у дестабілізації українського суспільства та посіві недовіри до державних органів, які займаються обмінами.

Про це повідомляє Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими у Telegram-каналі, передає Час Пік.

Як пише відомство, починаючи з літа, попри зусилля України щодо гуманітарної місії повернення військовополонених, уповноважені представники російської сторони систематично ускладнюють обмінний процес.

Таким чином, щоб виправдати свою бездіяльність, російська сторона готує звинувачення проти України.

Зокрема росіяни хочуть звинуватити українську сторону у завищенні вимог щодо формули обміну та намірі повернути військовослужбовців усіх без винятку підрозділів, зокрема тих, кого найбільше цькує російська пропаганда.

Як зазначає Координаційний штаб, з їхнього боку у переговорному процесі нічого не змінилося. Проте спроби росіян виправдатися, а не продовжувати гуманітарну місію з обміну полоненими, свідчить про те, що їх мало турбує доля великої кількості російських військовополонених, які потрапили в полон.

Пропонуємо до перегляду:

"Танці" – це епізод-жарт до першого сезону анімаційного серіалу "Хробаки". Любов не має кордонів – це всім відомо. Але в межах цих самих кордонів вона часом набуває дивних, іноді кумедних форм.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк